hammer problems

Problems that don't fit in other categories.
Post Reply
12w45
User
Posts: 4
Joined: Thu Jan 16, 2020 8:18 pm

hammer problems

Post by 12w45 »

Good afternoon. Approximately after updating to 12.8.0, a problem arose: I can’t hit the tee with a hammer when I throw it. it looks like problems with ping, but this happens on all servers, with other players and with my dummy. antipyping does not help. on the demo it looks like ping, I hit the hammer late. but this never happened before when the server ping to 60.
I tried:
1). delete the teeworlds folder from roaming and download an older version;
2) according to deen's advice on the forum "Some things to try: Disable vsync, set fsaa to 0, cl_refresh_rate 0, gfx_refresh_rate 0, inp_mouseold 1, cl_predict 1."
Nothing helped. I ask for help, I spent 10 years on this game and I can’t just drop everything.
Attachments
Q-move_2020-01-19_11-58-03.demo
(1.96 MiB) Downloaded 37 times

User avatar
deen
Retired Administrator
Posts: 3309
Joined: Mon May 05, 2014 2:30 pm
Player profile: deen

Re: hammer problems

Post by deen »

This sounds a lot like antiping or your connection having jitter, maybe your ISP changed something (for the worse) recently. Try ctrl-shift-d ctrl-shift-g and take a screenshot of the graph. Have you tried setting up a LAN server?

12w45
User
Posts: 4
Joined: Thu Jan 16, 2020 8:18 pm

Re: hammer problems

Post by 12w45 »

deen wrote:
Mon Jan 20, 2020 7:14 pm
This sounds a lot like antiping or your connection having jitter, maybe your ISP changed something (for the worse) recently. Try ctrl-shift-d ctrl-shift-g and take a screenshot of the graph. Have you tried setting up a LAN server?
Below are the screenshots you requested. I didn’t do LAN settings because I don’t know how.
P.S.
I noticed that things became much better after I re-soldered the mouse button (as it turned out, it occasionally turned off, unnoticed in this game). Could this be the problem? Visually, the hammer hit was at the press of a button. I discovered a problem with the mouse by accident.
P.S.S
Sorry. some kind of madness is going on with the pictures
Attachments
Screenshot_2.png
Screenshot_2.png (11 KiB) Viewed 3551 times
Screenshot_1.png
Screenshot_1.png (7.93 KiB) Viewed 3551 times
Screenshot_2.png
Screenshot_2.png (11 KiB) Viewed 3551 times
Screenshot_1.png
Screenshot_1.png (7.93 KiB) Viewed 3551 times
Screenshot_2.png
Screenshot_2.png (11 KiB) Viewed 3553 times

User avatar
deen
Retired Administrator
Posts: 3309
Joined: Mon May 05, 2014 2:30 pm
Player profile: deen

Re: hammer problems

Post by deen »

Don't see any network problems from this graph. I guess it was your mouse button then.

12w45
User
Posts: 4
Joined: Thu Jan 16, 2020 8:18 pm

Re: hammer problems

Post by 12w45 »

deen wrote:
Thu Jan 23, 2020 5:23 pm
Don't see any network problems from this graph. I guess it was your mouse button then.
Thanks for the answers, I hope in my situation the experience will help someone.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest