vanilla skins only

Tell us what ideas you have and what features you would like to see.
Post Reply
fokkonaut
User
Posts: 814
Joined: Wed May 13, 2015 5:59 pm
Player profile: fokkonaut

vanilla skins only

Post by fokkonaut » Sun Feb 11, 2018 11:23 pm

currently we have to restart the client in ordner to get this option to work.
i saw clients (dont know which) where you didnt have to restart, just like ddcat and ddfat.
maybe someone can make this :)

GG Kid
User
Posts: 200
Joined: Sun Apr 16, 2017 2:33 am
Location: U.S.A.
Player profile: Bolto
Clan: Kerger

Re: vanilla skins only

Post by GG Kid » Tue Feb 13, 2018 8:47 pm

yes that would be nice, i even have a script that only takes affect after a restart because of this.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest