Heeeelp

Issues with the DDNet client.
See the already reported problems on Github.

User avatar
Aoe
User
Posts: 742
Joined: Thu May 29, 2014 10:54 pm
Location: Denmark
Player profile: Aoe
Mapper profile: Aoe
Clan: Infamous
Contact:

Heeeelp

Post by Aoe » Tue Nov 15, 2016 2:24 am

My tw randomly started looking like this :(
20161115022304_1.jpg
20161115022304_1.jpg (95.11 KiB) Viewed 1368 times
Image

Silex
User
Posts: 1119
Joined: Tue May 06, 2014 6:40 pm
Mapper profile: Silex

Re: Heeeelp

Post by Silex » Tue Nov 15, 2016 6:27 am

Download data folder new i guess (?)

User avatar
deen
Retired Administrator
Posts: 3294
Joined: Mon May 05, 2014 2:30 pm
Player profile: deen

Re: Heeeelp

Post by deen » Tue Nov 15, 2016 9:49 am

Probably Steam updated TW to 0.6.4 and that destroyed the DDNet stuff you put into the same directory.

User avatar
Aoe
User
Posts: 742
Joined: Thu May 29, 2014 10:54 pm
Location: Denmark
Player profile: Aoe
Mapper profile: Aoe
Clan: Infamous
Contact:

Re: Heeeelp

Post by Aoe » Tue Nov 15, 2016 1:48 pm

Thanks :) fixed.
Image

Finntroll
User
Posts: 3
Joined: Tue Nov 15, 2016 8:52 pm

Re: Heeeelp

Post by Finntroll » Tue Nov 15, 2016 8:56 pm

How on earth did you fix it? I had the same issue but nothing I did helped. I downloaded the latest ddnet patch and added according to your instructions, aoe but everytime I open teeworlds via Steam, it just opens up the "normal" teeworlds. Also, there seems to be an extra folder now (called tw) which I've no idea how it got there and which upon deleting (with placing the contents first into the teeworlds folder) apparently leads to Steam being unable to open it.

Help!

Tchaaaa!
User
Posts: 22
Joined: Sat Feb 20, 2016 10:40 pm
Clan: Swedish<3

Re: Heeeelp

Post by Tchaaaa! » Tue Nov 15, 2016 8:57 pm

I have the exact same issue, how do I fix it?
SpoilerShow
It's a trap!

pixel
User
Posts: 430
Joined: Sun Nov 22, 2015 8:44 pm
Player profile: pixel
Mapper profile: pixel
Clan: Bitfighter

Re: Heeeelp

Post by pixel » Tue Nov 15, 2016 9:00 pm

check the data folder in your tw folder (TW>data) if there is a game.png particles.png cursor.png and so on

Finntroll
User
Posts: 3
Joined: Tue Nov 15, 2016 8:52 pm

Re: Heeeelp

Post by Finntroll » Tue Nov 15, 2016 9:03 pm

This is what my tw folder looks like, so I assume I have what you mentioned? Still doesn't work, though.
Untitled.jpg
Untitled.jpg (99.79 KiB) Viewed 1206 times
Last edited by Finntroll on Wed Nov 16, 2016 2:58 pm, edited 1 time in total.

User avatar
Aoe
User
Posts: 742
Joined: Thu May 29, 2014 10:54 pm
Location: Denmark
Player profile: Aoe
Mapper profile: Aoe
Clan: Infamous
Contact:

Re: Heeeelp

Post by Aoe » Wed Nov 16, 2016 1:39 am

For some reason, I had a new folder called "tw".I replaced the files with the newest version of DDNet-10.3.4
twww.png
twww.png (91.2 KiB) Viewed 1244 times
Image

Finntroll
User
Posts: 3
Joined: Tue Nov 15, 2016 8:52 pm

Re: Heeeelp

Post by Finntroll » Wed Nov 16, 2016 2:15 pm

So you replaced the tw-folder contents with ddnet? I've tried adding it the normal way, like just into the teeworlds folder but it didn't do the trick.

EDIT: I placed the ddnet contents into the tw folder and now everything works. Thanks a lot for your help!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest